Ніжинську молодь запрошують об’єднатися в танці

 

 

 

 

4 травня на головній площі Ніжина буде проведено “Майдан’s” Метою конкурсу є об’єднання талановитої, соціально активної молоді
загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів міста Ніжина у мистецтві масового танцю, підтримка молодіжних ініціатив,популяризація навчальних закладів міста та здорового способу життя.

Організатором конкурсу є відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ініціативна група по створенню
Молодіжної ради. Співорганізаторами виступають: Ніжинська міська рада, управління культури і туризму Ніжинської міської ради, правління освіти Ніжинської міської ради.
Учасником Конкурсу може бути команда учнів/студентів, ініціативної молоді віком 14-35 років (не менше 10 та не більше 30 осіб), яка представляє навчальний заклад міста, чи окрема команда, об’єднана за власною ініціативою, яка подала попередньо заявку (додається) про участь у Конкурсі.

До 10 квітня 2019 року команди, які бажають взяти участь у Конкурсі,
подають заявку учасника до відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого
комітету Ніжинської міської ради за встановленою формою (додається).

Команди-переможці міського конкурсу будуть нагороджені грамотами
та подарунками.

Міський конкурс «Майдан’s» проводиться в два етапи:

1 етап – підготовчий. Учасники формують команди, подають заявки про участь у Конкурсі до відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради за встановленою формою до 10 квітня 2019 року,
визначаються з музичним матеріалом, готують по 3 хореографічні номери.

2 етап – участь у змаганнях. Презентація команд-учасників на головній площі міста 4 травня 2019 року в рамках святкування Дня міста.
3 етап – підведення підсумків Конкурсу 4 травня 2019 року.

Під час підготовчого етапу формуються команди, учасники визначаються з музичним матеріалом для оформлення своїх хореографічних
номерів, готуються хореографічні постановки (виступи). Конкурс проводиться 4 травня 2019 року на головній площі міста у
рамках святкування Дня міста у три етапи:
1. Вихід команди – карнавальна хода кожної команди.
2. Індивідуальний танець команди (до7 хвилин).
3. Спільний танець усіх команд (одночасно працюють всі учасники
Конкурсу під спільну музичну композицію).
Оцінювати майстерність команд буде конкурсний комітет. За
результатами та висновками комітету визначаються три переможці –
відповідно I, II та III місця.

Оцінювати майстерність команд буде конкурсний комітет, до складу якого ввійдуть представники Ніжинської міської ради, лідери ініціативної молодіжної групи (що є членами організаційного комітету Конкурсу), хореографи міста Ніжина, відомі працівники освіти, науки, культури та спорту.

Фінансування міського конкурсу “Майдан’s” проводиться за рахунок коштів міського бюджету, передбачених програмою «Молодь Ніжина» на період до 2020 року, коштів або іншого майна, які надходять безкоштовно або у вигляді безповоротної фінансової допомоги чи добровільних внесків. Витрати на організацію та проведення Конкурсу здійснюється відповідно до кошторису, затвердженого Оргкомітетом.

за матеріалами Відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь