Ніжинські дошкільнята відзначили Всесвітній день моркви

 

 

 

 

«А СЬОГОДНІ ІМЕНИНИ – ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ МОРКВИНИ» АБО ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МОРКВИ В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
У світі багато свят, присвячених їжі, і, чесно кажучи, святкування деяких з них не дуже корисно для здоров’я. Втім, цього точно не можна сказати про Всесвітній день моркви. Похрумтіти цим життєрадісно помаранчевим овочем дуже корисно для організму нашої малечі Запитайте будь-якого кролика!

Що ж, Всесвітній день моркви в ДНЗ №13 «Берізка» пройшов на славу. До речі , його відзначають щорічно 4 квітня, – чудовий привід дізнатися що-небудь нове про цей вітамінний коренеплід. Педагоги нашого закладу вперше торкнулися цієї цікавої і творчої справи. І подивіться , що вийшло. Тут і морквиці в гості приходили, і зайці на гостину завітали, і салати та сік діти своїми маленькими рученятками готували, а потім – залюбки смакували цим корисним смаколиком , що з прадавніх часів полюбляють українці.
Море користі, та й смачних рецептів з морквою відкрили творчі креативні вихователі , що так старанно готувались до Свята Моркви теж : Хорешко Н.В., Колесник А.В., Парубець Н.Г., Гавриляко Ю.В., Гнітій Л.О., Мошко О.М., Мархель І.В..
Бажаємо всім – і дорослим, і малим смачного і корисного Всесвітнього дня моркви!

Наталія Примушко, завідувачка ДНЗ №13 «Берізка»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь