У НДУ вирішували “Хто зверху?” – викладачі чи студенти

 

 

 

 

Філологічний факультет Ніжинського державного університету імені М. Гоголя відроджує студентські традиції. До 210-ої річниці була організована інтелектуально-розважальна гра “Хто зверху”. У ній брали участь дві команди – команда викладачів та команда студентів.  Спостерігали за ходом гри не лише студенти НДУ ім. М. Гоголя, але й учні міського та обласного ліцеїв та ЗОШ №10.

У ході цікавих конкурсних завдань учасники змагалися у кмітливості, винахідливості та гуморі.  Весело і цікаво було спостерігати за учасниками, адже вони себе показали з усіх сторін. Команди  будували  слова з літер,  відгадували  мелодії   відомих пісень, обмінювались ролями, відповідали на питання. Йшла запекла боротьба.

Глядачі шаленими оплесками підтримували своїх фаворитів. Особливо їм сподобалися конкурси «Букви в ряд» та «Хто я?». Напруга тривала до останнього, адже команди йшли майже «в ногу». Розставити всі крапки над «і» мав вирішальний конкурс «Вгадай слово», де гравці мали з одягненими навушниками вгадати слова «по губам», які озвучували капітани команд.

І хоча у цьому конкурсі свою перевагу показали викладачі, але глядачі та команда студентів погодились, що перемогла дружба. Незабутні емоції та хороший настрій був гарантований всім присутнім, учасники ж були нагороджені смачними призами.

«Такими заходами ми відроджуємо традиції студентського життя. Адже в наш час були і «капусники» і різного роду вікторини та конкурси, які об’єднували молодь. Святкування річниці з Дня Народження Миколи Гоголя надихнули нас на проведення гри «Хто зверху?», і дивлячись на захоплення глядачів, цю традицію продовжимо», – зазначила декан філологічного факультету Наталія Клипа.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь