Зона відпочинку у Ніжині рясніє сміттям. Коли прибиратимуть?

 

 

 

 

Ніжинський інформаційний інтернетпростір рясніє «фотозвітами» міських комунальників, так би мовити, з хештегом «місто спить-комунальники працюють». Дійсно, на фото комунальники працюють.

Так що ж не так із вивозом сміття.

Річка Остер! Міський пляж! Зона відпочинку, де вже із середини березня збираються компанії, аби відпочити на березі річки. В сонячні дні, вже з другої половини дня вздовж берегу можна бачити 5-6 компанії, які культурно відпочивають, граються із дітьми, насолоджуються природою та пікніком на свіжому повітрі.

Про те, культура закінчується, як тільки мова заходить про прибирання за собою. І тут вже обвинувачувати ніжинців у безкультур’і недоречно. Адже майданчик для збору ТПВ є, але через його переповненість, люди просто залишають пакети із сміттям біля контейнерів. Яке потім розтягують собаки, і вітер, підхопивши використані пакети, несе їх вздовж річки, в наслідок чого вони потрапляють до водойми.

Просте питання: ЧОМУ КОМУНАЛЬНА СЛУЖБА НЕ ВИВОЗИТЬ СМІТТЯ ІЗ МАЙДАНЧИКУ ДЛЯ ЗБОРУ ТПВ, ЩО НА ЗОНІ ВІДПОЧИНКУ НА ОСТРІ?

Із початку зими і по цей час, складається враження, що ще жодного разу сміття звідти не вивозилося. Панорама на пляжі, м’яко кажучи, огидна.
Що характерно, метрів за 300 від пляжу, по вулиці Коцюбинського, біля багатоповерхівок розміщений такий самий майданчик для збору ТПВ, де сміття комунальниками вивозиться регулярно.

Наприклад, сьогодні, 5 квітня, через п’ять хвилин після того, як були зроблені фото «сміттєзвалища» на пляжі, о 7 год 40 хвилин комунальники під’їхали до майданчику на Коцюбинського, забрали сміття, розвернулися і поїхали.
А що не так із міським пляжем, чому в центрі міста осередок бруду, сміття та антисанітарії.
Чому не вивозиться сміття?

 

З цим питанням ми звернулись до керівника КП “ВУКГ” Владислава Кормана. Він повідомив, що по місту проблем з вивозом сміття немає. Контейнерні майданчики прибираються вчасно, і бригади виїжджають навіть по три рази на день. Прибираються навіть стихійні сміттєзвалища навколо контейнерів. Що ж до даних контейнерів біля зони відпочинку, керівник пообіцяв з’ясувати і вирішиту ситуацію найближчим часом. 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь