Ніжинська молодь обрала собі директора. Кінцеве слово за мером

 

 

 

 

В Україні обирають Президента, а в Ніжині – директора нещодавно створеного міського молодіжного центру. Звісно у цьому процесі ніяк не могли оминути думку молоді. Тож 9 квітня у великому залі виконавчого комітету зібралась активна ніжинська молодь, аби задати питання кандидатам, висловити свою думку, і звісно проголосувати за того, чиє бачення майбутнього центру сподобалось найбільше.

Обирати мали серед двох кандидатів – Анжелікою Тимченко та Андрієм Степаненко. Свою кандидатуру подавала і студентка НДУ ім. М. Гоголя Євгенія Мелюк, але цього тижня відмовилась від участі у конкурсі на посаду.

Засідання почалось з презентації програм розвитку молодіжного центу, які розробили кандидати у директори. Плани і бачення були досить цікавими та змістовними у обох претендентів на посаду. Велась розмова і про актуальні потреби молоді, і про те, як весь її потенціал втілювати у цікаві і потрібні суспільству проекти. Говорили і про потребу розширювати дозвілля молодої спільноти, створювати нові види розваг, і забезпечувати зайнятість активних та зацікавлених людей у різних сферах. Анжеліка Тимченко озвучувала навіть те, яким вона бачить майбутній молодіжний простір і як мають бути облаштовані приміщення центру. Окрім того, готуючи презентацію, вона провела опитування серед молоді – яким вони бачать молодіжний центр і що там має бути, і звісно врахувала всі побажання. Андрій Степаненко, у свою чергу, пропонував залучати актив до політичного життя міста і звертаючись до присутніх, зазначив, що готовий вислухати кожного, враховувати будь-яку ідею, і обговорювати будь-які пропозиції.

Обидва кандидати вже точно знають, що таке працювати з молоддю. Анжеліка Тимченко, координатор «Ліги старшокласників» та психолог НБДЮ. Постійно організовує різноманітні заходи та об’єднує навколо себе однодумців. Андрій Степаненко у свій час був активним куратором Молодіжного парламенту.

 

Присутній на засіданні заступник міського голови Ігор Алєксєєнко дякував кандидатам за професійний підхід до справи і за активне прагнення зробити місто кращим. Та перш за все він наголошував, що Молодіжний центр має в більшості не концентрувати увагу на розвагах і дозвіллі, а натомість вести потужну просвітницьку та освітню роботу. Окрім того Молодіжний центр має працювати над залученням коштів з різних джерел для розвитку закладу, адже міська рада буде надавати фінансову підтримку тільки на перших етапах.

Після завершення процесу обговорення, зареєстровані учасники шляхом голосування визначили, на їх думку кращого кандидата. Треба зазначити, що присутній в залі актив молоді був добре знайомий на практиці з діяльністю Анжеліки Тимченко. У той час з Андрієм Степаненко до цього дня знайомі не були. Тож, з результатом у 89 голосів, перемогла Анжеліка Тимченко. За кандидатуру Андрія Степаненка віддали свій голос 10 осіб. Міській голова Анатолій Лінник має врахувати ці результати затверджуючи кандидата на посаду директора Ніжинського міського молодіжного центру.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь