“Перлини” ніжинського коледжу вражають талантом і красою. ФОТО

 

 

 

 

Справжнє свято краси та творчості відбулось 17 квітня в Ніжинському коледжі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької. Студентки випускних курсів Катерина Вінник (4 ВТЗ), Дар’я Кікоть (4 ДПМ), Алла Бобровицька (4 ПМн), Тетяна Ткаченко (4 нар.) та Катерина Ганага (4 хор.) дивували глядачів своїми талантами, і за це отримували захоплені погляди та оплески.

Повідомляє сайт “Нежатин”.

У конкурсі «Перлина коледжу» взяли участь найпрекрасніші, найсміливіші, і взагалі просто красуні навчального закладу.

Проявили себе дівчата у шести конкурсах, яких було достатньо, аби оцінити здібності «Перлин».

Все почалось з конкурсу «Візитна картка», в якому кожна учасниця мала представити себе  в прозовій або віршованій формі. У другому конкурсі «Я люблю Україну», відповідаючи на запитання, дівчата підтвердили, на скільки добре вони знають про свою Батьківщину. Досиь яскравим був конкурс «Світ моїх захоплень». Згідно умов, кожна конкурсантка демонструвала свій неповторний талант. Приємним на смак, у прямому сенсі цього виразу, було випробування «Смачний бутерброд». Тут дівчата показали, як смачно і швидко вони вміють готувати. Перевіряли конкурсанток і на те, як вони уміють вишукано заплітати коси у конкурсі  «Коса – дівоча краса».  Останнє випробування було танцювальне і мало назву «Грація». Тут оцінювалась  артистичність кожної учасниці, оригінальність номеру, та майстерність його виконання.

Оцінювало таланти конкурсанток справедливе журі у складі:

Юрія Ващенка – викладача комісії декоративно-прикладне мистецтво, Володимира Саєнка – голови циклової комісії баяну та акордеону, викладача-концертмейстера вищої категорії. Голова журі – Олена Погребна, методист відділення, спеціаліст вищої категорії, викладач дисциплін «Українська мова і література».

За результатами випробувань конкурсантки вибороли такі титули:

Катерина Ганага – Перлина Коледжу;

Алла Бобровицька – Міс Талант;

Катерина Вінник – Міс Елегантність;

Дар’я Кікоть – Міс Загадковість;

Тетяна Ткаченко – Міс Ніжність.

За результатами опитування глядачів титул Міс Перлина Глядацьких Симпатій отримала Алла Бобровицька.

Спонсорами заходу стали

ПП «Копиця» в особі подружжя депутата обласної ради Н.М.Копиці та випускника коледжу А.О.Копиці, профспілковий комітет коледжу в особі В.С.Єгорової та Студія Краси «Nataliia Srebranets».

Конкурсно-розважальну програму «Перлина Коледжу» підготували студенти 3 курсу спеціалізації «Народні інструменти» під керівництвом викладачів циклової комісії «Менеджмент соціокультурної діяльності» М.І.Писаренко та В.Г.Рой.

Марина Волинець

фото КВНЗ НУКІМ ім. М. Заньковецької

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь