Житель Ніжинщини потрапить за ґрати через пляшку горілки та пачку цигарок

 

 

 

 

21 квітня близько 16:30 до магазину у одному із сіл Ніжинського району зайшов 48 річний місцевий житель. Грошей при собі чоловік не мав, а от бажання випити горілки було велике. Настільки велике, що продавчиня не змогла перешкодити йому взяти з прилавку бажане. Чоловік відштовхнув жінку, на її очах схопив пляшку горілки, солодкого газованого напою та пачку цигарок і втік з магазину. Про це вона одразу повідомила до поліції.
 Приїхавши на місце та трохи пошукавши чоловіка по селу, грабіжника було знайдено, а поруч з ним і речові докази. Виявилося, що раніше чоловік вже неодноразово мав проблеми із законом. Був судимий за розбій, грабежі, крадіжки майна. Нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.
Дії чоловіка слідчими кваліфіковано як грабіж, поєднаний з проникненням до приміщення (ч. 3 ст. 186 КК України). Незважаючи на кількість викраденого – це тяжкий злочин. За «придбану» таким чином випивку чоловікові доведеться «розплачуватися» не один рік своєю свободою, перебуваючи у місцях позбавлення волі, і відлік розпочався вже з учорашнього вечора, адже підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Сектор  моніторингу Ніжинського відділу поліції

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь