Конкурс продовжено – винагороду збільшено

8 травня відбулося друге засідання Оргкомітету з проведення відкритого творчого конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. До його складу входять представники місцевого самоврядування, депутати міської ради, а також представники громадських організацій, освіти, бізнесу, експерти в галузі маркетингу, дизайну і т.д.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Цього дня члени Оргкомітету  розглянути готові пропозиції, які відповідають положенню – таких виявилось 10, а це більше ніж минулого місяця. Всього надійшло пропозицій близько 30, але вони не відповідали умовам конкурсу. Оцінюючи роботи, члени  оргкомітету вирішили продовжити перший етап конкурсу на три місяці – до 1 вересня, аби отримати ще більш цікаві пропозиції. Окрім того буде збільшена і сума винагороди на 20 000 грн. Тепер вона складатиме 50 000 грн. Це вирішуватимуть депутати на найближчому засіданні сесії. 

За допомогою розробити брендбук Ніжину місцева влада повторно звертатиметься до організацій, які займаються цим професійно. Доробити й удосконалити свої роботи можуть і ті, хто вже їх подали на розгляд Оргкомітету, про це кожному з них буде повідомлено.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь