Ніжинських дітей запрошують у безкоштовну групу вивчення французької мови

 

 

 

 

Доброчинна французька асоціація Liouba Lorr’Ukraine оголошує набір учнів 5-6 класів у групу безкоштовного вивчення французької мови у 2019-2020 роках.
Заняття будуть проходити  в позаурочний час на базі ННВК № 16 “Престиж” з 1 вересня 2019 року під керівництвом досвідченого викладача французької мови, представника асоціації Копенкіної Людмили Олександрівни.

За результатами навчання та проведеним відбірковим екзаменом, який відбудеться у січні 2020 року, кращі діти зможуть поїхати на навчання у школи Франції вже в червні наступного року.

навчання, безкоштовно, французька мова
Вимоги до дітей: особисте бажання, любов до вивчення іноземних мов та високі показники успішності з англійської мови, наявність вільного часу для виконання домашніх завдань, серйозність, працьовитість, відкритість та комунікативність.
Коротка довідка про доброчинну французьку асоціацію Люба Лор Україна
 
Заснована у вересні 1999 року паном Даніелем Беделемом з метою культурного обміну, асоціація згодом розробила ще і лінгвістичну програму,  яка передбачає партнерство зі школами Чернігова та Чернігівської області для заохочення та підтримки дітей, які бажають вивчати французьку мову.
Вперше асоціація завітала до Ніжина у 2015 році, і в тому ж році на базі ННВК №16 «Престиж» була набрана перша група школярів міста для безкоштовного вивчення мови, а в 2016 році перші 8 кращих знавців мови отримали свій шанс пройти безкоштовне мовне стажування на базі французьких шкіл.
навчання, безкоштовно, французька мова

Починаючи з 2015 року, асоціація надала можливість вивчати французьку мову близько 65 дітям міста, з яких 20 вже побували на лінгвістичному стажуванні у Франції,  деякі діти мали можливість це зробити навіть двічі чи тричі. Троє школярів відвідали Францію за культурною програмою і приймали участь у концертних турах.
Чекаємо на нових юних поціновувачів французької мови в нашому франкомовному осередку.
За детальною інформацією звертатися до представника асоціації Копенкіної Л.О.

Контактний телефон: 097 728 83 68


навчання, безкоштовно, французька мова

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь