У Ніжині розпочалася косовиця

 

 

 

 

З настанням теплої весни, коли прокинулась природа і вся рослинність починає активно рости та квітнути, трава, що росте на газонах міста не залишається осторонь.

Скошування високої трави та приведення до ладу газонів міста є невід’ємною частиною великої та кропіткої роботи з благоустрою Ніжина, повідомляє unenizh.

Працівниками комунального підприємства «ВУКГ» розпочато перший етап скошування високої трави на зелених зонах скверів та центральних вулиць міста. Вже проведена косовиця у скверах імені Б. Хмельницького, М Заньковецької та на зелених зонах біля Миколаївського собору, у сквері біля меморіалу Вічного Вогню, у скверах імені Ю. Лисянського, Л. Губіної та М. Гоголя.

Наразі триває робота на бульварі ім. Т. Шевченка та по однойменній вулиці з обох боків. Задля безпеки руху автотранспорту, рух у місці проведення косовиці перекривається, а якість проведених робіт контролюється керівництвом КП «ВУКГ».

Працює бригада кваліфікованих косарів підприємства, озброєна сучасними бензиновими косарками відомого виробника.  Косарі старанно та швидко приводять до ладу газони, а прибиральники міста відразу прибирають залишки трави. Одночасно з прибиральниками працює трактор КІЙ з навісною дорожньою щіткою, який прибирає решти трави з проїжджої частини вулиці.

Також КП «ВУКГ» надає послуги зі скошування трави та формувально-підрізальної роботи з кущами для мешканців Ніжина. Замовити такі роботи можна звернувшись до підприємства, яке знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Чернігівська, 128, або за телефонами (068) 27-26-232, (04631) 4-15-64.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь