Студентка НДУ у фіналі Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт

 

 

 

 

Добкевич Анна, студентка Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, буде змагатися 17 травня за головний приз – 10 000 гривень у номінації «Міжнародні відносини» серед студентів під час Всеукраїнської науково-практичної конференції «Новітня історія України: аналіз етапів становлення», яка відбудеться у Дніпрі в Університеті імені Альфреда Нобеля.

Ініціювали проведення конкурсу такого масштабу дослідницьких робіт серед школярів та студентів в Університеті імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро).

«Молодь може будувати майбутнє лише за умови, коли вона добре розуміє минуле і ситуацію, чому склалося саме так, коли здатна творчо мислити та переосмислити історію власної держави. Цей конкурс проводиться вперше та мотивує молодь до наукових пошуків». – зазначив Борис Холод, президент Університету імені Альфреда Нобеля та ініціатор проведення Конкурсу.

Роботи приймалися до 25 квітня, а вже 26 квітня стали відомі результати та  імена переможців І етапу.

«Наша мета досягнута! Конкурсна комісія отримала роботи від школярів та студентів з 20 областей України! У ІІ етапі конкурсу, 17 травня, будуть визначені переможці, які отримають головні призи – грошову винагороду та публікацію тез дослідження у науковому виданні. За головні призи будуть змагатися 40 студентів та 24 старшокласників», – додає Анатолій Задоя, завідувач кафедри  міжнародних економічних відносин та економічні теорії Університету імені Альфреда Нобеля та голова конкурсної комісії.

Проведення конкурсу одностайно підтримали у Міністерстві освіти та науки України. Фінал відбудеться 17 травня. Переможці І етапу візьмуть участь у  науково-дослідній конференції, а журі конкурсу визначить переможців у кожній номінації та віковій категорії, студенти можуть отримати головний приз у розмірі – 10 000 гривень.

http://duan.edu.ua/uk/news/univercity/vitajemo-peremozhtsiv-i-etapu-vseukrajinskogo-konkursu-do-28-ji-richnitsi-nezalezhnosti-ukrajini-span-stylefont-weight-boldfont-colorrednovitnja-istorija-ukrajini-analiz-etapiv-stanovlennjafont

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь