Ніжинські лісівники привітали школярів зі святом Останнього дзвоника

 

 

 

 

Традиційно працівники ДП «Ніжинський лісгосп» завітали до вихованців Світанківського учнівського лісництва, щоб привітати їх зі святом та подякувати за активну співпрацю. Так, у цьому році Єлизавета Москаленко, Каріна Бондар та Ярослава Овраменко зайняли почесне друге місце у обласному зльоті учнівських лісництв. Володимир Костирко, головний лісничий підприємства, подякував дівчатам за чудові дослідні роботи, які вони представили на конкурсі, та вручив грамоти і оригінальні подарунки.
Тісна багаторічна співпраця в учнівському лісництві не просто об’єднала школярів та лісівників, а й зробила їх справжніми друзями. Сумісні поїздки в лісництва, дерева, вирощені з насінин, ознайомлення з розсадниками, де вирощується садивний матеріал, щире спілкування так глибоко укорінилися у дитячій свідомості, що деякі з випускників навіть вирішили присвятити своє життя лісу й обрали навчальні заклади відповідного профілю.
Окрім того, Ніжинський лісгосп вже не один рік активно співпрацює з громадськістю та навчальними закладами районів, на території яких розташований, та проводить зустрічі з підростаючим поколінням. Така тісна робота вже дала свої результати – вихованці шкіл не тільки беруть участь у всіх природоохоронних заходах, ініційованих лісгоспом, але й агітують дорослих долучатися до збереження природи, охорони, захисту і відновлення лісу!

ДП “Ніжинське лісове господарство”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь