Отримай власний автомобіль за два роки роботи в таксі

Ніжинські водії мають ЧУДОВУ можливість, працюючи в службі таксі “ЛІДЕР”, отримати автомобіль НАЗАВЖДИ. Дана програма має назву «Отримай власний автомобіль за два роки роботи в таксі». Завдяки її дії, протягом декількох минулих років близько двох десятків водіїв стали власниками автомобілей.

Більш детальну інформацію нам повідомила адміністрація служби таксі:

“Ми передаємо автомобілі в аренду з правом викупу. Якщо водій оплачує  3 000 грн в місяць, при цьому відповідно отримуючи дохід від роботи в наші й службі, то через два роки автотранспорт стає його власністю. Це взаємовигідна співпраця, при умові, що власники своїх майбутніх авто бережуть їх, не порушують домовленості й не дискредитують службу. Ми надаємо можливість відкрити свій невеличкий бізнес. Окрім того, ми створюємо всі умови, аби водій, котрий бере участь в цій програмі мав можливість заробити, маючи достойний дохід для своєї родини”.

Бажаючі взяти участь в програмі можуть звертатись за інформацією за телефоном 067 966 61 23.

Також у службі “Лідер повідомляють, що продовжують активну роботу в покращенні надання послуг. Невдовзі Ніжином таксуватимуть електромобілі, що приємно здивує комфортом і ціною отримувачів послуг.

“Зупинятися на досягнутому ми не збираємося, ставимо перед собою завдання розвиватись і йти вперед, аби ніжинці разом з нами крокували в успішне майбутнє”, – стверджують у службі “Лідер”.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь