Найвигідніші ціни в Ніжині на ГІПСОКАРТОН. Діють літні знижки!

 

 

 

 

Ви маєте цікаві дизайнерські рішення, хочете змінити інтер’єр, втілити в реальність задуми нового ремонту – все це можливо з використанням в обробці приміщення гіпсокартон. Придбати його з гарантованою якістю та за найвигіднішою ціною в Ніжині можна в магазині «ЛІДЕР будматеріалів» (Березанська 159Г).

Ми пропонуємо оздоблювальний матеріал, який дозволяє створити ідеальну і рівну поверхню, і виконати власноруч, здавалося б, нереальні конструктивні рішення. Ніші, арки, багаторівневі стелі, пілястри, колони, всілякі карнизи і багато іншого – це все сфера застосування гіпсокартону.

Матеріал дійсно заслуговує на повагу у багатьох своїх показниках. Для оздоблювальних робіт, універсальніше гіпсокартону, матеріалу не знайти. Підтвердити вищесказану користь гіпсокартону, можуть його численні переваги, Про головні переваги і недоліки гіпсокартону ми поговоримо в цій статті.

Саме в магазині “ЛІДЕР будматеріалів” нині діють приємні літні знижки

Гіпсокартон Knauf:
Стіновой – 105 грн.

Стельовий 100 грн.

Клей для плитки універсальний KONNER Alfa 1 – 65 грн.

В наявності також суміші для утеплювачів, грунтівки, інтер’єрні та фасадні фарби, емалі, розчинники, OSB, профнастил, гіпсокартон та його комплектуючі, цвяхи, саморізи, гвинтові з’єднувальні елементи, склосітка та армопояс, інструменти та витратний матеріал (абразивні круги,  свердла по металу, дереву, склу та бетону, пензлі, валики шпателі), гіпсові та цементні мурувальні суміші европейської якості.

Широкий спектр товарів під замовлення зі швидким виконанням та мінімальною передоплатою: декоративні штукатурки, напольні покриття, керамічна плитка, м’яка покрівля та металочерепиця.

Для клієнтів «ЛІДЕР будматеріалів» діють знижки!!!

Лише з нами Вам не потрібно приїжджати до магазину – будь-яке замовлення ми виконуємо та доставляємо в телефонному режимі, а оплата здійснюється при отриманні товару, відповідно до умов, вказаних в накладній. Консультація, замовлення та додаткова інформація за телефоном 098-888-59-77.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь