Яскраве дитяче свято в ніжинському парку (фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 3 червня, в ніжинському парку імені Тараса Шевченка було весело та гамірно. Дітлахи майже з усього Ніжина зібралися відсвяткувати День захисту дітей, а з ним і початок літніх канікул.
Треба зазначити, що дорослі зробили досить багато для дітлахів нашого міста й з впевненістю можна сказати, що свято вдалося на славу.
Перше, що припало до душі ніжинській малечі, був оркестр музичної школи, музиканти якого грали на різноманітних музичних інструментах, були й навіть досить екзотичні маракаси. Витанцьовуючи в такт запальним мелодіям діти щиро раділи святу.
Також скупчення малечі спостерігалося на локаціях медичного коледжу, ніжинського відділу поліції та стенду з ваговим транспортом. Й це не дивно, чи не кожна дівчинка мріє стати лікарем та рятувати життя, а парубки завжди схилялися до серйозних та мужніх професій, як то захисник або будівельник.

Не оминули увагою діти й інші цікаві локації з картинами, фейсартом, конструюванням, живими тваринками, тощо.

Але найбільше дітлахів все ж таки було біля сцени де свої здібності та запальні музичні номери демонстрували хореографічні колективи міста та юні співаки.

Радісні та схвильовані школярі не лише знімали на відео всі номери, а також щиро аплодували артистам.

Лілія Журко

фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь