Пасічник і педагог. Стали відомі особи поліцейських, які застрелили 5-річного хлопчика

 

 

 

 

Стали відомі особистості поліцейських, які сьогодні, 4 червня, постануть перед судом, через інцидент в результаті якого помер 5-річний Кирило Тлявов. Чоловіків звуть Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько.

 

Володимиру Петровцю, як повідомляє 24 канал , 42 роки. Уже рік він працює у відділі поліцейського реагування Переяслав-Хмельницької поліції. За освітою водій-пасічник. Інспектором ДАІ став в 1999 році.

 

Пасічник і педагог
 У 2005-2006 рік працював в “Кобрі”, розформованої в 2008 році. Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль. У 2015 році під час реформи МВС був звільнений, а потім призначений командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. З березня 2018 року працює в секторі превенції водної поліції Переяслав-Хмельницького.

 

Івану Приходько 31 рік. У 2007 році він закінчив Київський індустріальний технікум, отримав спеціальність слюсаря. Після армії пішов працювати в ДАІ. З 2010 водій в секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС.

 

У 2011 повернувся працювати інспектором ДАІ. У 2015 став командиром відділення взводу в 5 роті київської поліції. У 2016 році був звільнений з поліції за невідповідність, а вже на наступний день відновлено рішенням Окружного адмінсуду Києва. Повернувся працювати патрульним в Київську область. У 2017 році Приходько отримав освіту в Переялав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Сковороди. З 2018 року працює патрульним в Київській області.

 

Нагадаємо, що 31 травня четверо дітей гуляли біля своїх будинків. Раптом пролунав хлопок, і Кирило – один з хлопчиків – впав. “Був постріл, тоді він упав, і у нього потекла кров з чола. Він впав і тоді Денис його на спину поклав”, – розповів 8-річний друг потерпілого Артем.

 

Джерело інформації: strana.ua

Відео Youtube ТСН

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь