Ніжинців закликають підписати петицію для збільшення кількості вагонів в електричках “на Київ”

 

 

 

 

У одній з ніжинських спільнот у мережі Фейсбук з’явився заклик підписувати актуальну для всіх хто їздить на роботу до столиці петицію.  На порталі електронних петицій (Офіційне інтернет-представництво Президента України) на початку тижня Роман Зуб зареєстрував петицію з проханням збільшити кількість вагонів (від 8 до 10), так званої, “робочої електрички” Ніжин-Київ вранці та ввечері. Адже саме у ранкові (з 6:00-8:00) та вечірні (з 18:00-21:00) години люди, в тому числі й чимало ніжинців, їдуть на роботу та повертаються з роботи, повідомляє topnizhyn.

Автор петиції звертає увагу на те, що нині електрички в напрямку Ніжин-Київ/Київ-Ніжин ,які курсують в ранній та вечірні періоди часу – їздять по 6 вагонів! Це спричиняє масу проблем для пасажирів. Через задуху  у переповнених люди втрачають свідомість. Не можуть вчасно вийти на своїй зупинці, Багтьом доводиться їхати взагалі стоячи.

У зв’язку з цим логічним є прохання автора збільшити кількість: 8-10 вагонів! Адже люди вже не
можуть терпіти такі нелюдські умови перевезення,некажучи вже про сам робочий стан електропоїздів!!!

На даний час петицію підписали лише 149 людей з необхідних 25 000. Збір підписів триватиме ще 90 днів. Підтримати дану ініціативу, можна за посиланням Офіційне інтернет-представництво Президента України

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь