Нові види розваг відкрили для себе ніжинські дітлахи. ФОТО

 

 

 

 

На територіях шкіл Ніжина діють літні загони закладів з денним перебуванням дітей, де школярі оздоровлюються, набираються сил і активно та з користю проводять своє дозвілля. 6 червня діти ЗДПД «Лісовичок», що при Ніжинській ЗОШ №17 завітали до бази відпочинку «Козак», де на них чекало багато цікавих локацій.

Читайте також: Кінні прогулянки у Ніжині – відпочинок для душі і тіла

Все почалось зі знайомства з тваринками, серед яких були білий дружелюбний кінь Сармат та милі поні Лаккі і Мірабель. Вони радо зустріли нових друзів, даруючи їм радість і нові емоції. Інструктор Андрій влаштував для дітей прогулянки на конях по території бази. Ще більшу радість у маленьких відвідувачів викликала можливість  погладити, погодувати, і погратися з ласкавою Мірабель.

Також діти, розділившись на команди, пройшли дорогу з перешкодами. От тільки результати оцінювались не швидкістю, а якістю проходження перешкод. Перелізти, підлізти, втримати рівновагу, зуміти правильно скерувати тіло – цьому навчились цього дня школярі. Яскраві відчуття отримали дітки і від стрибків на батутах. Це звісно улюблена справа кожної дитини – відчути себе у польоті і позмагатись з однолітками – хто вище стрибне.

Наприкінці насиченого дня на базі відпочинку на дітей чекав смачний козацький куліш. Що-що, а адміністрація бази вміє його зварити за смачнючим рецептом, що діти й оцінили. В той же час кожен міг поласувати морозивом та солодкими напоями.

Три години відпочинку минуло непомітно, і настав час повертатись до рідного табору. Проте, адміністрація бази відпочинку «Козак» завжди рада новим друзям.

 

Катання на конях і поні – цікаве і корисне для здоров’я хобі для дитини і дорослого. Катання на поні та конях дарує позитивні емоції, позбавляє від стресу, втоми, напруги.

 

На базі відпочинку покатати дитину на поні ви можете кожного дня, попередньо забронювавши час.. Катання на конях можна поєднувати з активними і рухливими іграми, грою в пейнтбол, яскравою фотосесією, пікніком в гарних зонах відпочинку, прогулянками по території бази та іншими розвагами. Таке хобі для дитини і дорослого – не просто можливість відпочити на свіжому повітрі, забути про свої проблеми і виїхати за місто, але і дуже корисне заняття для здоров’я і емоційного стану.

Завітайте на відпочинку «Козак» за адресою Прилуцька, 87. За більш детальною інформацією телефонуйте: 0682357558 та 0978888857

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь