Спортивні естафети в ніжинському садочку

 

 

 

 

4 червня з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей було проведено спортивно-розважальне свято «Спритні рятівники» в ЗДО №9 «Лілея». Організаторами даного заходу виступили Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради, ЗДО №9 «Лілея» та Управління освіти Ніжинської міської ради.

Змагання складалися із спортивних естафет та цікавих конкурсів, як для діток так і для батьків. За активну участь були нагороджені: родина Тарасенко, родина Гаврись, родина Баюра, родина Кононець, родина Гладка, родина Печенюк, родина Шеремет, родина Миткун, родина Лавріненко, родина Овдієнко, родина Савченко, родина Печенюк, родина Дорошенко.

Почесне 3 місце зайняла родина Ткаченко, 2 місце зайняла родина Максименко, та переможцем стала родина Романенко.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та подарунками.

Всі учасники були нагороджені грамотами та подарунками від Міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», та солодкими призами від депутата Ніжинської міської ради Шалая Олександра Віталійовича.

Подякою за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури у закладах дошкільної освіти були нагороджені Директор ЗДО №9 «Лілея» Борисенко Олена Іванівна, та вихователь ЗДО №9 «Лілея» Герасименко Валентина Іванівна.

Всі дітки та батьки спортивно-розважального заходу отримали багато позитивних емоцій, багато вражень та подарунків.

Дякуємо працівникам ЗДО №9 «Лілея» за допомогу та співпрацю у проведені заходу, з нагоди Міжнародного Дня дітей.

 

Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь