10 начальників відділів поліції відсторонено від виконання службових обов’язків, – Нацполіція. ВIДЕО

 

 

 

 

 результаті перевірок, ініційованих керівництвом Національної поліції, 10 начальників відділів і відділень поліції було відсторонено від виконання своїх службових обов’язків.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Департамент комунікації Національної поліції.

В результаті перевірок, ініційованих керівництвом Національної поліції, співробітники відомчого Управління інспекції з особового складу перевірили поліцейські підрозділи в різних регіонах держави, де виявили та зафіксували порушення. За наказом голови Національної поліції Сергія Князєва, 10 начальників відділів і відділень поліції були відсторонені від виконання своїх службових обов’язків.

Крім того, 5 червня глава Нацполіції провів відеоселекторну нараду з керівниками територіальних органів і підрозділів відомства. Його учасники обговорили виявлені порушення. Присутнім продемонстрували відеоролик із виявленими порушеннями, зокрема – випадками виявлення заборонених предметів.

“За результатами цих перевірок призначені службові розслідування. Керівники в даний час усунені від виконання службових обов’язків. Вони понесуть сувору дисциплінарну відповідальність. Перебування працівника поліції на службі в стані алкогольного сп’яніння, пияцтво на службі, керування транспортним засобом – власним або службовим – в стані алкогольного сп’яніння, – безальтернативне звільнення з органів поліції”, – зазначив заступник голови Нацполіції Ігор Клименко.

Він також додав, що в разі виявлення порушення безпосередній керівник порушника буде відсторонений від займаної посади, а керівництво цього підрозділу – притягнуте до дисциплінарної відповідальності. У разі відсутності належного реагування – до дисциплінарної відповідальності буде притягнуто керівництво обласної поліції.

Нагадаємо, що раніше голова Нацполіції України Сергій Князєв заявив про те, що відомство перевірить усі факти негідної поведінки поліцейських поза службою

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь