Чи відбудеться концерт Полякової в Ніжині? У виконкому виникли питання до організаторів

 

 

 

 

На засіданні виконавчого комітету розглядались організаційні питання проведення концерту української співачки Ольги Полякової, що викликало жваву дискусію серед присутніх.

До міськради лише днями надійшло три листи від організаторів концерту і всі вони поверхово повідомляють про масштабне дійство, яке планується на площі цими вихідними.

Повідомляє сайт “Нежатин”

Головуючого та членів міськвиконкому цікавило, чому нічого не роз’яснено стосовно санітарного очищення і обслуговування заходу. Також занепокоїла відсутність згадки про послуги з перекриття доріг та використання загороджувальних знаків. Насамперед було невідомо і хто це все зробить та оплатить, адже захід планується масштабний, і збереться величезна кількість людей, тому безпека – це перше, про що мали подумати.

«Захід чудовий, але за Вами велика відповідальність», – підкреслив заступник міського голови Григорій Олійник, звертаючись до представників організатора концерту.

На момент виконкому організатори виступу відомої поп-виконавиці ще не провели належної організаційної роботи, договорів з комунальниками не укладали, поліцію повідомили, але тільки вчора. Однак представники організаторів запевнили виконком, що всі оргвитрати беруть на себе і забезпечать якісне проведення масзаходу.

Виконавчий комітет дозволив проведення довгоочікуваного концерту, але за умови відповідної підготовчої роботи і надання до 13:00 п’ятниці підготовчих документів. Відтак 23 червня рух на центральній площі буде перекритий з 18:00 до 00:00, а також частково обмежений на період встановлення справжньої зіркової сцени у 20 метрів.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь