Ніжинці відкрили в собі нові можливості на День йоги. ФОТО

 

 

 

 

Уже вчетверте у Ніжині Міжнародний День йоги відзначили масовим тренуванням.

“Намасте”, – так 20 червня один одного вітали ніжинці, від великого до малого, зібравшись на центральному стадіоні «Спартак». Ініціативу в проведенні свята спорту проявили фітнес-центр «Позитив» на чолі з його директором Галиною Арвахі, Чернігівський центр Йоги Української Федерації Йоги, Ніжинська міська рада та Відділ з питань фізичної культури та спорту.

Були серед присутніх як новачки, так вже і досвідчені йоги. Хоча, як неодноразово зазначала Галина Арвахі, найскладніше в йозі – це розстелити килимок. Перешкод для занять йогою немає. Йога доступна як дитині, так і дорослому. Інструктор вже дивиться і координує свою роботу в залежності від того, яка людина прийшла. У цьому переконались й ніжинці, які вперше стали на килимок, отримавши справжнє задоволення, адже відкрили в собі нові можливості.

Треба зазначити, що цей день присвячують ще й єднанню країн. Як символ, учасники одягають стрічки кольорів індійського та українського прапорів. Цьогоріч День йоги відзначали майже дві сотні держав.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь