«Ніжинці не повинні бути заручниками РЕМу» – Олександр Кодола про стрибки напруги на Нижньоозерній

Вчора ввечері на вулиці Нижньоозерній неочікувано стався великий перепад напруги зі звичних 220 до 405 – 420 вольт. Втрати від несправності у електромережі рахують чи не в кожному дворі – згоріло багато побутової техніки.
– Десь о пів на восьму лампочки почали мерехтіти і тріскатися, – каже мешканець Нижньоозерної Сергій Румянцев. – Всі повибігали на вулицю. По дротах іскри прямо. Заміряли напругу – від 405 до 420 вольт. Звісно згоріла проводка, телевізор, роутери, тюнери. Якщо все додати, кругленька сума вийде. І таке по всій вулиці.
Того ж вечора  люди звернулися до свого представника у парламенті Олександра Кодоли, адже в міському РЕМу вказували на проблему зі стрибками неодноразово, але її ніхто не вирішував. Нардеп відреагував моментально. Приїхав на місце події і зорієнтував людей, як діяти в такій ситуації. Мешканці Нижньоозерної написали заяви до поліції, зафіксували пошкоджене та знищене майно. Сьогодні Олександр Кодола  подає депутатські звернення до всіх компетентних у цьому питанні органів.
– Ми разом з моєю командою зробимо все, аби відповідальність за цю аварію понесли відповідні установи, — зазначає Олександр Кодола. – Люди тут не винні, вони звичайні отримувачі послуг. Ніжинці не повинні бути заручниками РЕМу і такі події не мають повторюватися.

– Це ненормально, що у 21 столітті мають місце подібні ситуації, – коментує подію мешканець Нижньоозерної Сергій Петрух. – Ми вчасно платимо за квитанціями, але якісних послуг не отримуємо. Трансформаторній будці, що на нашій вулиці стільки ж як і мені – більше 40! Дроти всюди теж старі. Замикання були і раніше. Ще один наш сусід Михайло, у чиєму дворі розташована трансформаторна будка, казав що в момент вчорашнього стрибка з неї іскри летіли в усі боки.

Люди впевнені, електрики про старі дроти та трансформатор добре знали. Під час планових робіт не те що ремонтували, а більше  відтягували аварію, таку як сталася вчора. На Нижньоозерній вірять, що зі втручанням депутата на їх проблему РЕМ все таки зверне увагу і не допустить повторення подібної біди.

Джерело: mynizhyn

Олександр Кодола, РЕМОлександр Кодола, РЕМ

Олександр Кодола, РЕМ

Олександр Кодола, РЕМ

 

 

 

Олександр Кодола, РЕМ

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь