Ювілейний велопробіг в Ніжині

 

 

 

 

Ювілейний, 5-й велопробіг, відбувся сьогодні в Ніжині на честь святкування Дня Конституції України. Організатором та натхненником свята виступив Олександр Кодола народний депутат України від 209-го виборчого округу. Олександр Михайлович наголосив: “Дякую всім ніжинцям, хто долучився і був поруч!”
На початку велозаїзду стан здоров’я учасників перевірили студентки Ніжинського медичного коледжу, сестри Дар’я та Анастасія Ткаченки.
Адже будь-який спорт потребує виваженого та серйозного підходу й гарне самопочуття важливе аби фізичне навантаження принесло максимум користі без ризику для здоров’я!
Треба зазначити, що до заходу долучилися не лише дорослі. Малеча радо веселилася з аніматором, а більш дорослі дітлахи осідлавши своїх металевих коней проїхалися разом з дорослими дорогами рідного міста.
Велосипедисти їхали за маршрутом: пл. ім. І. Франка, вул. Шевченка, вул. Генерала Корчагіна, вул. Незалежності, вул. Василівська, вул. Покровська, вул. Набережно-Вороб’ївська вул. Московська, вул. Набережна, пл. ім. І. Франка.
Ніщо не змогло зупинити азарту та завзяття ніжинців, похмуре небо та вірогідність дощу не стали на заваді прагненню містян об’єднатися в благородній справі.
Цього року традиційний велопробіг зібрав рекорд, понад 700 учасників й така активна життєва позиція громади тішить!
До Ніжинського велопробігу долучився запрошений гість народний артист України Дмитро Андрієць, який не лише проїхався з містянами, а й виконав декілька улюблених композицій!

Фото зі сторінки Олександра Кодоли

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь