Обережно! Наркомани у Ніжині залишають за собою сліди

 

 

 

 

Ні для кого не секрет, що використаний шприц несе в собі реальну небезпеку здоров’ю людини. Нерідко їх залишають по собі споживачі ін’єкційних наркотиків, які можуть бути носіями різних хвороб. Страшно навіть подумати, що може статися, якщо він випадково потрапить до рук, скажімо, дитині.

Та чи задумаються про це ті особи, які цинічно викидають такі предмети у людних місцях: у дворах та під’їздах будинків, в парках, біля пішохідної доріжки, де проходить безліч людей, біля лавок для сидіння, або ось як на фото: голкою вниз у отвір у залізному паркані.

Фото реальне, його надіслали до нашої редакції небайдужі ніжинці: небезпечний предмет, ймовірно, і досі знаходиться по вулиці Шевченка між зупинками Синяківська та Об’їжджа (у напрямку до вокзалу). Походження шприца, звісно, невідоме, але візуально можна зробити висновок, що він був у використанні.

І таких по Ніжину – чимало. Тож, ніжинці, бережіть себе і своїх дітей! Доносьте до них інформацію про те, що чіпати подібні предмети категорично заборонено! Напрошується висновок, що дбати про свою безпеку і безпеку близьких маємо ми самі.


небезпека, шприц, хвороба

небезпека, шприц, хвороба

Джерело: mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь