У Ніжині починають боротись з аварійними спорудами

 

 

 

 

Днями у нашому ЗМІ висвітлювалась тема аварійності споруд в Ніжині. Таких в місті налічується чимало.

Читати по темі: Ніжин аварійний або Смерть дітей під завалами владу не навчила?

Про наміри змінити ситуацію розмови наразі у міськвиконкомі не ведуться. Але вже з’явились добровольці, які починають цим займатись самі. Серед них депутат міської ради Андрій Гомоляко разом зі своїм сином.

Повідомляє сайт “Нежатин”

З аварійної у безпечну він перетворив закинуту споруду по вулиці Шевченка біля “Учкудуку“. Там знаходиться колишнє хозприміщення для дитячого садочка. З часом почалась обсипатись цегла і споруда поступово перетворилась в нікому непотрібні руїни. Разом з тим вона стала справжнім центром розваг для молоді, яка бажає усамітнитись.

“Я вирішив покласти цьому край, замурувавши отвори для вікон і дверей. Тепер підлітки не будуть сюди ходити, наражаючи себе на небезпеку. Вважаю, люди мають об’єднуватись у вирішенні таких проблем, які стосуються безпеки наших дітей”, – зазначає Андрій Гомоляко.

Треба зазначити, що боротьбу з аварійними будівлями ніжинська влада оголошувала рік тому, після трагедії, коли 6 липня біля Ніжина в занедбаній будівлі на трьох дітей впала бетонна плита. Але у своїх діях не пішли далі замірів двірних та віконних пройомів аварійних будівель до яких потрібно було обмежити доступ підлітків розміри познімали.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь