Золотий здобуток ніжинських ракетомоделістів на Чемпіонаті України-2019

 

 

 

 

Ніжинські спортсмени-ракетомоделісти продовжують вражати своїми перемогами. З вагомими здобутками повернулися вони зЧемпіонату України, який відбувся у Дніпрі 26 червня – 1 липня 2019 року. Спортсмени змагались у двох вікових категоріях: юніори віком до 18 років і дорослі. Були розіграні 18 комплектів нагород в різних класах моделей.

На змагання прибули 57 спортсменів з Чернігівської, Сумської, Івано-Франківської, Дніпропетровської, Херсонської, Житомирської, Полтавської областей та Києва. Паралельно з чемпіонатом проходили міжнародні змагання – етап Кубку Світу (Кубок М.К. Янгеля), в яких окрім українських спортсменів взяли участь спортсмени з Білорусі та Болгарії.

Після триденної боротьби в досить складних погодних умовах були виявлені переможці і призери.  Команда юніорів Ніжинської СЮТ в складі Примушка Андрія, Пархоменка Богдана, Скорохода Андрія, Радченка Олександра (тренер Приданніков Д. Б.) впевнено одержала І місце в загальнокомандному заліку серед юніорів і посіла третє командне місце в загальнокомандному заліку серед дорослих. А І місце в командному заліку серед дорослих здобула команда Ніжина в складі Шуляка С.В., Труша С.М., Івченка С.С., Струка В.М. (тренер Панахно В. В.).

В особистому заліку відзначились всі наші спортсмени, неодноразово піднімаючись на п’єдесталі пошани Чемпіонату! Кожен такий результат досягався титанічними зусиллями, волею та наполегливою працею. Чемпіонами України стали: Радченко Олександр (в класі моделей S-2-P і в класі S-8-D), Примушко Андрій – тричі чемпіон в класах S-3-A (юні і дорослі), в класі S-7 серед юніорів, Труш С.М. чемпіон в класі S-7 серед дорослих, Пархоменко Богдан –  в класі S-1-A, Струк В.М. – в класі S-4-A.

Загалом, ніжинці привезли 8 золотих, 7 срібних, 11 бронзових нагород Чемпіонату Україниі 6 нагород Кубку Янгеля.

За результатами змагань були відібрані кандидати в збірну команду України для участі у чемпіонаті Європиякий відбудеться наприкінці серпня в Румунії. Наші хлопці майже повним складом увійшли до цього списку.

Вітаємо обидві ніжинські команди, їхніх наставників із черговим тріумфальним виступом і бажаємо надалі бути лідерами ракетомодельного спорту України, здобувати нові спортивні висоти, а для всіх ніжинців – бути гарним прикладом незламного командного духу!

 

Джерело:osvita-nizhyn

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь