Магазин-салон «Маршал»: купівля меблів – це легко, наш досвід – ваш спокій. Фото

Без корпусних або м’яких меблів складно уявити інтер’єр сучасного будинку чи квартири, тому їх можна зустріти в будь-якому помешканні, адже з ними квартира стає затишною та комфортнішою, і завжди хочеться поспішати додому. Адже правильно підібрані  меблі створюють домашній затишок, формують потрібну кольорову гаму.

Якщо ви бажаєте оновити інтер’єр в своєму дому чи офісі, доречно буде дізнатися, де саме вибирати меблі в нашому місті.

Цим питанням цікавились наші журналісти.

Магазин-салон «Маршал» займається роздрібним продажем меблів широкого асортименту. Маючи  досвід роботи більше ніж 20 років, можна стверджувати, що продукція даного магазину відповідає стандартам якості і задовольняє різні смаки покупців. Тут можна підібрати продукцію різних розмірів та    підібрати в каталозі зразки  тканин, тощо.

Про все це детальніше

У салоні-магазині «Маршал» ви можете придбати або ж замовити за індивідуальними розмірами : вітальні, прихожі, стінки, спальні, ліжка, шафи, шафи-купе,  кухні, офісні меблі,в цьому вам допоможуть: професійний конструктор-дизайнер та кваліфіковані продавці консультанти.  Меблі тут класичні та сучасні, причому є великий вибір для будь-якої кімнати.

Також магазин пропонує для вас великий вибір м`яких меблів та  матраців.

Причому, купуючи тут меблі, вам не потрібно турбуватися, як доставити їх додому, бо  про доставку потурбується сам магазин ,а в межах міста ще й безкоштовно . Крім того, ви отримуєте гарантію на дані вироби та післягарантійне обслуговування.

 Магазин-салон «Маршал» співпрацює з більш, ніж 20 постачальниками якісних меблів, які зарекомендували себе на ринку, як надійні партнери, які працюють саме для вас.  Продукція кожного постачальника представлена ​​в каталогах.При оформленні замовлення можливий готівковий і безготівковий розрахунок,  також є ряд банків-партнерів, що надають послуги кредитування.

Вся продукція відповідає санітарно-гігієнічним вимогам і меблі, які тут пропонують, — це бездоганна якість, практичність та вишуканий дизайн.

Якщо ви хочете зробити свою кімнату або будинок більш сучасним та затишним, вам допоможе салон-магазин «Маршал», а проблема купівлі якісних і недорогих меблів буде вирішена, якщо Ви завітаєте до магазину за нижчевказаною адресою:

 

 

м. Ніжин

вул. Московська 1-б

тел.  067 460 0364

Графік роботи: з 8:00 до 18:00

Без вихідних, Сб – 8.00 до 17.00 Нд – з 8.00 до 15.00

 

Підбирала якісні меблі Тіна КОШЕЛЕВСЬКА

Фото автора

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь