Фітнес Центр «Позитив» – ваше корисне дозвілля у місті Ніжині. Фото

ТАНЦЮЙ, ТАНЦЮЙ

В Ніжині функціонує відомий та елітний Фітнес Центр,  з оригінальною і приємною назвою “Позитив”.  За 10 років існування «Позитив» зарекомендував себе, як кращий спортивний центр нашого міста.

Президент Фітнес Центру «Позитив», професійний тренер, хореограф-постановник Галина Арвахі змалечку пов’язана зі спортом та веде здоровий спосіб життя, тому створення Фітнес Центру –  це реалізація свого проекту, своєї мрії.

 “Якщо це вміє хтось, чому не зроблю я? Потрібно жити в гармонії з собою, поважати своє тіло і душу», – говорить Галина.

Дивлячись на Галину, сумніви стосовно відвідування спортзалу, розвіюються відразу ж. Граціозні рухи, красива постава, тонка талія – про що ще може мріяти справжня жінка?

 

Про Фітнес Центр «Позитив»,

комплекс послуг та інші позитивні

моменти поділилася з журналістами  сайту “Нежатин”

президент Центру Галина Арвахі

Скажіть, звідки з’явилася назва Центру, чому саме «Позитив»? 

Суть краси – полюбити себе таку, яка ти є зараз. Відпустити минуле і йти в майбутнє. Здоровий спосіб життя , саморозвиток – це ваша особиста справа.

Тренуватися потрібно не для тих, хто, можливо, зверне на ваші успіхи увагу, не для престижу, не для кар’єри і не для провідного заняття, а тільки для себе.

Потрібно намагатися при цьому робити все правильно і якісно не тому, що хтось вважає, що вам це потрібно, а для себе. Тільки такий підхід може дати гарні результати.

Людська краса і гармонія не набридає, нею можна милуватися нескінченно, від споглядання краси на душу сходить благодать.

Поняття краси і здоров’я  може мати багато відтінків і так само багато різноманітних значень. Приємно спілкуватися із зовнішньо вродливою людиною, але цікавіше — з тією, що має здорове тіло та  красиву, тонку, чутливу душу.

Адже з роками фізична врода змарніє але ніщо не вплине на вроду духовну.

Чудово, коли зовнішня краса гармонійно поєднується з найкращими проявами людського характеру: сяють очі, з’являється якась нова енергія.

А слово ПОЗИТИВ вміщує в собі всю суть, все те, що я відчуваю та хочу дати людям.

 

Розкажіть будь-ласка, про перелік послуг який надає Фітнес Центр “Позитив”?

У нас є різні тренування для різних верств населення: силові, кардіо, шейпінг, тай-бо, східні танці, пілатес, боді-флекс, заняття йогою.

До речі, Фітнес Центр «Позитив» є засновником та організатором міського заходу до Міжнародного Дня Йоги. (І вже четвертий рік поспіль тренери Позитиву на чолі з Галиною проводять відкриту практику з йоги на міському стадіоні – Авт).

Ще у нас є групи здоров’я для жінок різного віку, заняття для вагітних жінок.

У Центрі працює тренажерний зал, де тренажери спеціально підібрані на зниження ваги та корекції фігури, оскільки я прибічник того, що тіло у жінки має бути красиве і витончене.

Серед тренажерів у нас є бігові доріжки, орбітреки, велосипедні тренажери, комплексні тренажери для м’язів рук, ніг, пресу, тощо.

Детальніше про перелік послуг нашого Центру можна ознайомитися на сайті: http://fitness-pozitiv.ho.ua

 

Ваш Центр розрахований на жіночу аудиторію, чи чоловіки теж можуть у вас займатися?

Так, у Фітнес Центрі «Позитив» радо вітають як жіночу так і чоловічу аудиторію. Робочі зони сплановані так, що є можливість займатися і з персональним тренером і в групі і в тренажерному залі.

На ваш смак різні види тренувань, сучасні напрямки.

Види танцювальних тренувань: східні танці, вільний пластичний танець, Модерн, стрип-ластика, Jass Modern, Lady Dance, Contemporary Dance, Hall Dance, Street Dance, Jazz fank, Hip Hop, Zumba, латиноамериканські та класичні танці.

Напрямки фітнесу: тай-бо, Cross Fit, кардіо тренування.

Наші тренери регулярно відвідують тренінги, фітнес конвенції, постійно підвищують свій професійний рівень. Вони розробляють програму схуднення і правильного харчування та завжди радо допоможуть вам.

 

 

У Фітнес Центрі працює реабілітаційний кабінет, які види масажу, в який час клієнти можуть його відвідувати?

Так, у нас є реабілітаційний кабінет, в якому працюють Альона Божок та Наталія Безпала. Це професійні дипломовані масажисти. Окрім цього, вони консультують наших клієнтів, відносно того, яке навантаження спочатку можна давати, для запобігання якихось ускладнень або травм: розтяжок, міозитів (запалення м’язової структури). Що стосується видів масажу, у клієнтів є вибір: загальний масаж (релаксаційний, тонізуючий, антицелюлітний, лімфодренаж), лікувальний (остеохондроз, сколіоз, радикуліт, артрит та ін.), дитячий, плюс ЛФК (гіпертонус, гіпотонус, дисплазія).

 

 

Скажіть, а  які переваги Фітнес Центру “Позитив”, чим саме він зацікавлює клієнтів, чи є пріоритети?

Головний принцип роботи нашого колективу – це індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Можу сказати, що ми прагнемо дарувати людям не лише зовнішню красу, але і внутрішню, заняття спортом і робота над собою завжди несуть позитивні емоції.

Звичайно ж, головне – бажання: у когось виходить відразу, деяким клієнтам треба більше часу, адже усе залежить від людини, від її способу життя та спортивної підготовки.

Формування красивого тіла, упевненість в собі – ось те, що отримують наші клієнти після заннять в Фітнес Центрі «Позитив».

Але хочу сказати, що душею Фітнес Центру «Позитив» є люди, які працюють разом зі мною і створюють атмосферу спорту, гармонії, любові та позитиву.

Я дуже вдячна моїй команді від якої завжди відчуваю підтримку.  Протягом багатьох років вона формувалася і зараз поруч зі мною ті люди, для яких любов, робота, рідні є сенсом життя. Чи складно нам? Звичайно, якщо ми не подолаємо всі труднощі, то і сенсу не зрозуміємо.

Але я з упевністю можу сказати, що команда «Позитиву» – це команда професіоналів,  віддана одній справі.

Наша команда  – це Роза Арвахі, Тетяна Гришина, Наталія Купцова, Ганна Власова, Ганна Купрієнко, Любов Бабаджанян, Анна Дубнікова, Юлія Гайдук, Ольга Дешко, Анна Гурулі, Інна Ковтун, Анастасія Киричок та Олеся Інатушко.

Я дуже пишаюся і дорожу  Позитиною командою професіоналів.

 

Наскільки нам відомо, ваші учні –  учасники та переможці різних фестивалів і конкурсів. Де вас можна побачити? Чи є у вас учні – учасники відомих телепроектів?

(Школі гармонійного розвитку «Позитивчик», художнім керівником якої є Галина,  цього року виповниться 10 років  – Авт).

Це були роки становлення, професійного росту, здобуття досвіду та подолання сходинок розвитку.

Якщо спочатку в школі навчали тільки східним танцям, то зараз хореографи – педагоги працюють у різних напрямках у вихованні здорового, спортивного та танцювального виховання дітей.

Це, звичайно ж, класи східного танцю, а також естетичної гімнастики, сучасних та класичних танців.

І зараз, із гордістю можна говорити про досягнення наших дівчаток. Це здобуті численні перемоги на Всеукраїнських, Міжнародних чемпіонатах та змаганнях, неодноразові Гран Прі, звання кращої Школи року за версією  УАВСТ та Гран Прі сучасно естрадної хореографії IAED,  Гран Прі Кубку Європи 2019, що проходив  у Болгагії.

Наші учениці є неодноразовими переможницями в особистих заліках, а також володарками таких титулів, як «Міс Європа» та Гран Прі престижного конкурсу в Латвії.

Вихованки школи «Позитивчик» завжди з радістю приймають участь у міських заходах, дарують свої запальні композиції глядачам та наповнюють їх любов’ю і позитивними емоціями!

 

Від автора:

Просторі світлі зали з величезними дзеркалами на стінах для занять фітнесом, танцями,  йогою та іншими видами спорту, позитивні емоції й усміхнений та  привітний колектив – саме такою атмосферою зустрінуть вас у Фітнес Центрі «Позитив».

 

 

 

І ви можете самі в цьому переконатися, відвідавши Фітнес Центр “Позитив”, за адресою:

м. Ніжин, вул. Об’їжджа, 120 

тел: (068) 238 6622

             сайт фітнес-центру «Позитив»: http://fitness-pozitiv.ho.ua    

                 сторінка у мережі ФБ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007313492970

Інстаграм: https://www.instagram.com/pozitiv_fitness/?igshid=ligwla2umsvt&fbclid=IwAR1uvZ-mnt8UOlhje2xIf79tX0LNjer5YwANCnFcWDsA9Ioh2_G-pPYNaTw

Google Карта: Фітнес Центр Позитив

 

 

Тіна КОШЕЛЕВСЬКА     

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Фітнес Центр «Позитив» – ваше корисне дозвілля у місті Ніжині. Фото

Залишити відповідь