Поліцейського з Чернігівщини засуджено за реалізацію наркотиків

 

 

 

 

За матеріалами Служби безпеки України засуджено викритого на збуті наркотиків поліцейського ізолятора тимчасового тримання одного з районних відділів Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

Оперативники спецслужби встановили, що поліцейський брав участь у протиправному механізмі реалізації наркотичних засобів, який організував раніше засуджений за кримінальні злочини мешканець регіону. Поліцейський отримував «товар» від представників кримінальних кіл через посередника. Одержану «продукцію» він продавав арештованим, які перебували в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили в пресцентрі СБ України.

У листопаді 2015 року правоохоронці затримали фігурантів кримінального провадження. Під час проведення санкціонованих слідчих дій у помешканнях затриманих вилучено майже 30 кілограмів канабісу та макової соломки.

Новозаводський районний суд м. Чернігова визнав зловмисників винними у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і призначив організатору групи покарання у вигляді шести з половиною років ув’язнення, поліцейському та його спільнику – шість років позбавлення волі. Ухвалою Апеляційного суду Чернігівської області вирок залишений без змін та набув законної сили.


Джерело: Чeline

фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь