За лічені хвилини сіверянин помер від укусів шершнів

 

 

 

 

59-річний Віктор Нікітенко з села Павлівка в передмісті Чернігова за лічені хвилини помер від алергічної реакції на укуси шершнів.

 

Трагедія сталася в суботу, 20 липня.

 

За словами місцевих, останнім часом Віктор ніде офіційно не працював. Жив підробітками. В той день вирішив розібрати старі дрова в сараї, а побачивши там гніздо шершнів, розворушив його. Кілька комах вкусили чоловіка за вухо. Вже за мить воно сильно розпухло і посиніло, Віктору стало погано.

 

На його крики з будинку вибігла дружина Тетяна і мати Наталія Михайлівна. Прибігла і сестра Любов, яка живе поруч. Жінки подумали, що у Віктора стався серцевий напад. Намагалися дати корвалол, а розкривши йому рот, побачили сильно розпухлий язик, розміром з кабачок. Потім чоловік знепритомнів і помер. «Швидка», яка через 10 хвилин приїхала на виклик, лише констатувала смерть від анафілактичного шоку.

 

Віктора поховали 23 липня. Крім дружини і матері, у нього залишився дорослий син Сергій, який живе в сусідній Киїнці.

 

Лікарі настійно рекомендують завжди мати вдома протиалергічні засоби. Вони бувають у вигляді таблеток, крапель, розчину в ампулах, а також сиропу. Коштують недорого – упаковку таблеток можна придбати за 30-50 гривень, десяток ампул за 50-70 гривень. Пам’ятайте, що життя коштує дорожче.

 

Джерело – gorod.cn.ua, «Гарт» №30 (2938) 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь