Сіверянин штрикнув ножем співмешканку

 

 

 

 

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області триває досудове розслідування за фактом умисного заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України).

Досудове розслідування встановило, що 27.07.2019 р. близько 14:10 місцевий житель спільного зі своєю співмешканкою вживав алкоголь в одній із квартир на вул. Волковича у м. Чернігові.

Згодом між пиятиками приязні стосунки змінилися раптово виниклою сваркою. Відтак чоловік наніс потерпілій один удар лезом ножа в область живота, чим спричинив останній тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини з ушкодженням кишківника.

Встановлено, що підозрюваний після вчинення злочину з місця події не втік, натомість викликав швидку.

За принципової позиції слідчого та прокурора в судовому засіданні ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Чернігова від 29.07.2019 р. підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів.

Слідство триває.

Довідково: ч. 1 ст. 121 КК України передбачає безальтернативне покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Джерело: ЧЕLINE. 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь