Ніжинці об’єднались та створили корисний простір для дітей

«Гуртом і батька легше бити», – говорить українська приказка. Та гарні справи також ладяться, коли люди збираються гуртом та об’єднуються у спільній меті. Бажаючи покращити середовище для своїх дітей, мешканці будинків по вулиці Об’їжджа, 120 корпуси 1,2,3 та Незалежності, 23 зібралися для вдосконалення інфраструктури своєї міжбудинкової території. Серед ініціаторів та активних учасників були такі сім’ї: Перевера, Бова, Купрій, Манько, Штепура, Котляр, Покрасьон, Кліщ, Кулепестін, Кармалига, Сенько, Паливода, Журко, Садловська, Овдієнко, Чорнодід, Овдієнко, Андрущенко, Давіденко, Остапець.

Також, звернулися за підтримкою до Сергія Охонька, депутата Чернігівської обласної ради. Сергій Миколайович завжди активно підтримував мешканців своєї виборчої дільниці, тісно співпрацював з ними для покращення інфраструктури.

Активні батьки висловили бажання Сергію Охоньку встановити декілька гойдалок для дітей. Натомість отримали спортивний турнік, гімнастичні бруси, гойдалку звичайну й на перекладені та гірку. Від таких подарунків всі були у захваті.

По обіді 28 липня на подвір’ї будинків зібралися батьки та дітлахи: всі взяли активну участь в встановлені майбутнього дитячого майданчику. Обласний депутат також долучився до загальної справи по встановленню гойдалок.

Робота кипіла на двох вибраних мешканцями локаціях й за декілька годин все було зроблено.

Треба зазначити, що понад 15 років Сергій Охонько опікується добробутом ніжинських дітей. Саме за цією адресою у 2014 було встановлено хокейно-футбольний майданчик, який взимку можна заливати водою та влаштовувати ковзанку. Подібний спортивний простір активно використовується хлопчаками, а натягнута вздовж периметру сітка захищає інших дітей, поза майданчиком, та вікна будинків від кульбітів м’яча.

Дану територію вже давно уподобали дітлахи не лише цього двору, але й сусідських. Великий сонячний простір, зелений килим трави та затишна прохолода дерев дозволяли дітлахам залучати всю свою фантазію для активних ігор й тепер корисного простору для веселощів та забавок стало ще більше!

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь