У ніжинської родини негайно відібрали дитину

 

 

 

 

Дитину відібрали у батьків. Звучить страшно, але там, де дитина знаходиться нині, з неї, принаймні, не знущаються.

Проект рішення “Про негайне відібрання дитини” розглядали сьогодні, 15 серпня, в ході засідання виконавчого комітету. 9 серпня цього року до служби в справах дітей надійшло повідомлення про вчинення фізичного насилля над дитиною.

Виїхала комісія, інформація підтвердилася, хлопчика було вилучено із родини і тимчасово влаштовано до дитячого відділення Ніжинської лікарні. “Вже сьогодні хлопчика буде влаштовано до Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, – повідомила Л. Єрофєєва, начальник сектору профілактики правопорушень серед неповнолітніх служби у справах дітей. – Це крайня міра, родина неодноразово перебувала на обліку служби в справах дітей, отримувала допомогу і від соціальних працівників, і матеріальну від виконкому, їх забезпечували твердим паливом, але горе-мати не стала на шлях виправлення”.

Було повідомлено, що в поліції вивчають дане питання, але чи буде притягнуто жінку до кримінальної відповідальності – наразі невідомо. На неї чекає адміністративна відповідальність заст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

А що чекає дитину?


Валентина Пильник для сайту mynizhyn
Фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь