Житель Ніжинщини зарубав свою коханку “на хмільну голову”

 

 

 

 

Резонансне правопорушення трапилася в селі Талалаївка Ніжинського району. Про це 19 серпня в ході оперативної наради повідомив представник поліції Ніжина.

В неділю,  18 серпня, близько 9.20 до відділку Ніжинської поліції звернувся житель вищезгаданого села  з повідомленням про те, що його сестра з учорашнього дня не з’являлася вдома. Виїхавши на місце події, з’ясували, що жінка може перебувати у свого співмешканця, який живе неподалік.

Заглянувши до вікна його будинку, правоохоронці побачили тіло жінки, яку шукали. Співмешканець відчинив двері. На вже бездиханному тілі жінки рясніли порізи в області шиї та голови.

В ході встановлення обставин було з’ясовано, що  співмешканець вже почав знищувати сліди злочину, спалив одяг та мобільний телефон колись коханої ним жінки. Спочатку вбивця не зізнавався у скоєному, та згодом таки розповів, що в ході спільного розпиття спиртних напоїв між ним та його обраницею виникла сварка, чоловік кинувся по сокиру та почав нею наносити удари жінці. Вона померла.

Чоловікові інкримінують статтю 115 ККУ (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Валентина Пильник
Фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь