В питанні з ніжинською ЗОШ №10 розставлено всі крапки над “і”

 

 

 

 

Нещодавно серед учнів та педагогів Ніжинської ЗОШ №10 почали ширитися чутки, що ремонтні роботи по утепленню будівлі школи не встигнуть завершити до початку нового начального року. Були припущення, що учні разом з педагогами проводитимуть навчальний процес декілька місяців в інших школах, але на другій зміні. Така ситуація нікого не тішила, але жодної офіційної інформації для її спростування не було, повідомляє сайт “Нежатин”.
21 серпня ситуація з ЗОШ №10 прояснилася. Було проведено виїзну нараду по організації навчального процесу в загальноосвітній школі №10 і розставлено крапки над “і” в цьому питанні.
За інформацією на офіційній сторінці прес-служби міського голови Анатолія Лінника новий навчальний рік для учнів школи №10 буде проходити в стінах їхньої рідної школи. Ніяких переміщень в інші навчальні заклади не буде.
Виконання робіт по комплексній термомодернізації будівлі закладу, проходить відповідно до проєкту, затвердженого Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) і в рамках міжнародних регламентів.
А проходження шкільного навчального процесу буде упорядковане Управлінням освіти Ніжинської міської ради та педагогічним колективом навчального закладу.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь