Хто зупинить хаотичне паркування в Ніжині? ФОТО

 

 

 

 

Питання паркування транспортних засобів в Ніжині завжди актуальне, і на даний час відкрите. Саме цю тему було піднято на щотижневій оперативній нараді у міськраді.
У ході звітування ніжинського відділку поліції міським головою Анатолієм Лінником було озвучене зауваження щодо недостатньої уваги поліції у питанні контролю за паркуванням у Ніжині.

Повідомляє сайт “Нежатин”

«Автомобілі паркуються вздовж тротуарів, що перешкоджає руху пішоходів, а також, бувають випадки, коли і на пішохідних переходах. На зауваження водії відповідають – «так всі ж порушують». З паркуванням у Ніжині зараз хаос, але нажаль, поліція не контролює цю ситуацію. У нічний час з рухом автомобілів ситуація також погіршуються: водії перевищують швидкість, не зупиняються на світлофорах, не пропускають пішоходів. Мабуть, відчувають, що не мають контролю з боку поліції. Раніше всі помічали пересування патрульних автомобілів по місту. Зараз ситуація невтішна», – звернув увагу Анатолій Лінник
Представник поліції, у свою чергу, зазначив, що працює два наряди патрулювання щоденно і дані зауваження будуть взяті до уваги.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь