Нове футбольне поле стало подарунком ніжинським школярам. Фото

 

 

 

 

Веселе літо-літечко випустило зі своїх теплих обіймів непосидючий шкільний народ, який зібрався 2-го вересня, біля привітно відчинених дверей рідної Ніжинської ЗОШ №9.

Повідомляє сайт “Нежатин”

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники зі ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань.

Старші учні подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна та урочиста.

Слова привітання та настанов озвучив учням Володимир Рибак. Відзначивши кращих школярів, він побажав кожному проявити себе у новому навчальному році.

Шкільна лінійка, усміхнені обличчя, урочисті промови і перший дзвінок вже сповістив про початок нового навчального року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань, і хочеться сподіватись, що цей навчальний рік для учнів буде багатим на гарні оцінки і нові досягнення.

Визначною ця лінійка для учнів ЗОШ № 9 стала довгоочікуваною подією – урочистим відкриттям на території школи футбольного поля зі штучним покриттям, кошти на яке залучене з держбюджету народним депутатом України 8-го скликання Олександром Кодолою. Відтепер юні спортсмени, котрі займаються в Ніжинській футбольній школі мають всі умови розвивати свої навички в кращих умовах.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь