Кожній ніжинській школі – нові вікна: чи можливий такий розклад?

 

 

 

 

Заміна старих і аварійних вікон у ніжинських школах – питання слушне, але вирішується дуже повільно. Цю тему підняли депутати на комісії з питань освіти та медицини.

Повідомляє сайт “Нежатин”

фото з мережі

Розглядаючи заяву депутата Анатолія Сипливця щодо необхідності виділення 40 000 грн на три вікна в приміщеннях їдальні та танцювального класу в ЗОШ №3, депутати задались питанням: «Як же врегулювати ситуацію з заміною вікон у школах міста?»

«Чомусь складається така ситуація, що в одних школах запущений процес заміни вікон, і вже є певні результати, а інші все чекають своєї черги. Мабуть треба виділяти кошти згідно поданих заяв у порядку черги. Давно на це чекають ЗОШ №15 ТА №17», – зазначила Наталія Радченко.

«А взагалі, більш по господарські, вважаю, потрібно робити це не в порядку черги, а наприклад виділяти кошти на три вікна для кожної школи. Цього вистачить для одного класу. І так в кожній школі поступово вживатимуться заходи по енергозбереженню. Це буде чесно», – висловив свою думку Олександр Ігнатюк.

У підсумку депутати рекомендували бюджетній комісії виділити кошти для ЗОШ №3, а також вивчити можливість виділення з міського бюджету 190 000 грн, аби їх рівномірно розподілити по школам, які потребують заміни аварійних вікон.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь