70 кращих спортсменів відзначили в Ніжині. ФОТО

 

 

 

 

13 вересня у великій залі Ніжинської міськради  відбулося урочисте зібрання фізкультурно-спортивного активу міста з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту. Кращі спортсмени Ніжина були відзначені за спортивні досягнення в різних напрямках. Кожному, хто являється спортивною гордістю міста Анатолій Лінник, міський голова потиснув руку, вручив відзнаку та побажав успіхів і нових перемог.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Зокрема було відзначено відзначено бронзову призерку з двоєборства Іванну Біленьку; за 6 місце на чемпіонаті Європи серед ветеранів у стрибках у висоту, тренера КДСЮСШ – Геннадія Левчука; чемпіона України з бойового самбо до 15 років – Вадима Аверьянова; чемпіона України з хортингу до 15 років – Андрія Літовченка; бронзового чемпіона України з Дзюдо до 16 років – Нікіту Андрійця; чемпіонку України з Дзюдо до 14 років – Ольгу Тимко та інших переможців і призерів спортивних змагань.

Також були нагороджені спортивні активи шкіл Кубками за участь у Спартакіаді школярів: І місце виборола команда ЗОШ №15, ІІ місце посіла ЗОШ №17 та ІІІ – зайняла ЗОШ №9.

Треба зазначити. що спортивне свято продовжиться змаганнями на міському стадіоні «Спартак», які розпочнуться о 11-00 год. 14 вересня. Зокрема, турнір з паркового волейболу серед чоловічих команд; відкритий кубок з пляжного самбо серед юнаків; турнір з міні-футболу серед юнаків; спортивно-патріотичний захід «Я-патріот»; турнір з боксу серед юнаків; велогонка на вибування серед юнаків; спортивно-розважальний захід «Веселі старти» серед молоді.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь