Почесні жителі Ніжина отримають стипендію

 

 

 

 

Сьогодні, 18 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення, що стосується виплати міської стипендії особам, які мають звання “Почесний громадянин міста Ніжина”.
Згідно з рішенням, щорічну стипендію в розмірі 5183,85 грн. отримають:

1. Мамедов Володимир Хейбарович –

підприємець, меценат, спонсор, автор книги про ніжинський футбол, голова міської Федерації футболу, є депутатом двох скликань.
Родичі і колеги кажуть про Володимира Хейбаровича так: палкий патріот України, успішний бізнесмен і благодійник, вдумливий депутат і громадський діяч, люблячий батько і дідусь, надійний друг і товариш. Його життя – це жива історія та яскравий приклад безкорисливого служіння місту, громаді, війську, футболу і, загалом, розвитку спорту.
Звання «Почесний громадянин міста Ніжина» було присвоєно в 2015 році.

2. Чечин Сергій Іванович –

проводить титанічну роботу з відродження національної духовності, поширення у студентському середовищі патріотичних, морально-етичних цінностей, долучення громади міста до активної волонтерської діяльності.
Митрофорний протоієрей Чечин Сергій Іванович є сподвижником розбудови української православної церкви, громадським діячем, волонтером. Отець Сергій сприяв будівництву ряду церков у Ніжинському та Ічнянському районах. Завдяки його зусиллям реставровано і відкрито Храм Всіх Святих м. Ніжина, реставровано Свято-Михайлівський храм м. Ніжина.
Звання «Почесний громадянин міста Ніжина» було присвоєно в 2015 році.

3. Харчук Михайло Панасович –

член-кореспондент Української Академії наук, впровадив свої два винаходи, понад 10 раціоналізаторських пропозицій, декілька наукових програм. Багато уваги приділяє впровадженню інноваційних проектів в різних галузях народного господарства.
За надзвичайно великий вклад у промисловий та соціальний розвиток тисячолітнього Ніжина міська рада у 2004 році присвоїла звання «Почесний громадянин міста Ніжин».

Наталія Нікітіна

http://www.mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь