Жінці, яка напідпитку спалила чужу хату і сарай, загрожує строк від 3 до 10 років

 

 

 

 

Чернігівською місцевою прокуратурою до суду для розгляду по суті скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України. Досудовим розслідуванням встановлено, що місцева жителька, 1995 року народження, в ніч із 04.07.2019 на 05.07.2019, на ґрунті особистих неприязних стосунків, прийшла до господарства №23, що по вул. Козацькій в с. Антоновичі Чернігівського району та області, де за допомогою газової запальнички підпалила тюк сіна.

Полум’я перекинулось на господарську будівлю, в якій знаходилася худоба, а в подальшому на житловий будинок за вищевказаною адресою, в результаті чого вказане майно було знищено вогнем, а корова, свиня, собака та 15 курей, які знаходилися у господарській будівлі, загинули.

Також встановлено, що жінка була напідпитку. На час судового розгляду обвинувачена перебуватиме під вартою. Довідково: ч. 2 ст. 194 КК України передбачає безальтернативне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Джерело: https://cheline.com.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь