Газ на зиму для ОСББ можна придбати за літньою ціною

 

 

 

 

Нафтогаз повідомляє, що відтепер купити газ на зиму за фіксованою ціною можуть ОСББ з власними котельнями та інші тепловиробники.

Скористатися пропозицією зможуть тепловиробники, які не мають боргів за спожитий газ. Для цього їм необхідно звернутися в Нафтогаз, підписати угоду та здійснити 100% передоплату газу до 18 жовтня.

Газ можна придбати за фіксованою літньою ціною 6 145,31 грн з ПДВ за 1 тис. куб. м (без урахування вартості розподілу газу).

Використовувати такий газ ОСББ зможуть в період з 1 листопада 2019 року до 31 березня 2020 року.

Якщо ринкова ціна газу знизиться – споживач також зберігає можливість скористатися найнижчою ціною: для цього необхідно перейти на використання газу за стандартним договором ПСО, а «Газовий запас» – зберегти на наступні місяці. При цьому обсяги, використані за договором ПСО, треба буде оплачувати окремо.

Якщо протягом періоду постачання газу в межах пропозиції «Газовий запас» (з 1 листопада 2019 року до 31 березня 2020 року) клієнт не використає весь передоплачений обсяг, – залишок коштів повернеться на рахунок клієнта.

Нагадаємо, Нафтогаз запустив новий продукт для побутових споживачів «Газовий запас». Ця пропозиція дозволяє купити газ за фіксованою літньою ціною, а використати його протягом опалювального сезону.

Cудові рішення про оскарження неправомірних донарахувань по комунальних послугах ви можете знайти в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримати тестовий доступ до VERDICTUM можна за посиланням.

Читайте також:

Верховний Суд дозволив скаржитися на незадовільну роботу комунальників

Послуги з водопостачання і водовідведення врегульовані новими правилами

Споживачі отримали підстави для перерахунку платежів за газ і тепло

https://biz.ligazakon.net

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь