Ось що відбувається з вашим організмом, якщо ви будете їсти червону цибулю щодня

 

 

 

 

Його вживання надає велику допомогу в зміцненні імунітету, омолодженні та попередженні раку.

Це мегакорисний продукт!

Цибуля насичена вітаміном С, сірчаними сполуками, флавоноїдами та іншими фітохімікатами, які мають потужні цілющі властивості, інформує Ukr.Media.

Деякі навіть кажуть, що якщо їсти цибулю кожен день, то ви зможете забути про походи до лікаря. Одним з основних компонентів в цибулі є флавоноїдний кверцетин.

Цей флавоноїд вважається сильним антиоксидантом і здатний захищати клітини від раку

Абдулмонем Мурайян (Abdulmonem Murayyan) з Університету Гвельфів в Онтаріо, Канада, протестував, як і наскільки результативно червона цибуля може вбивати ракові клітини.

«Цибуля активує сигнальні шляхи, які змушують ракові клітини здійснювати самогубство. Крім того, вона заважає комунікації ракових клітин і тим самим пригнічує їх ріст», — пояснив Мурайян.

Червону цибулю слід часто їсти, тому що вона:

Покращує здоров’я серця

Червона цибуля містить флавоноїди, які сприяють здоров’ю серця. З’єднання сірки зменшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Тіосульфінати в ній діють як розчинники природної крові, що допомагає знизити ризик розвитку інсульту.

Стимулює імунну систему

Червона цибуля містить поживні речовини, які сприяють здоров’ю і зміцненню імунної системи.

Алліцин є антиоксидантним з’єднанням, яке ефективне в знищенні патогенних мікроорганізмів, що викликають ослаблення імунітету. Він бореться з грибками, бактеріями і вірусами.

Має детоксикаційні властивості

Рослина може стимулювати детоксикацію організму. Причина полягає в антиоксидантах, що містяться в червоній цибулі.

Вони допомагають підвищити активність двох сильнодіючих сполук: глутатіону та супероксиддисмутази, які допомагають видалити токсини з організму.

Запобігає виразкам

Вживання цибулі може запобігти появі виразок шлунка шляхом видалення вільних радикалів і запобігання росту Heliobacter pylor (H-pylori) — виразкового мікроорганізму.

Покращує здоров’я ротової порожнини

Цибуля часто використовується для запобігання карієсу та інфекцій ротової порожнини. ЇЇ природні антибактеріальні властивості уб’ють будь-які мікроби в роті і горлі.

Допомагає позбутися від мокротиння

Сира цибуля, змішана з медом і коричневим цукром, залишена на ніч, утворює потужний сироп. Через 24 години видаліть цибулю, і ви отримаєте сильний сироп від кашлю, який допоможе зменшити мокротиння.

Зупиняє кровотечу

Відріжте шматочок сирої цибулі і поставте прямо під ніс — їдкі випари допоможуть згустити кров. І, таким чином, кровотеча зупиниться.

Позбавляє від вушної сірки

Буває так, що у вусі твердне сірка — це неприємно, і доводиться звертатися до лікаря, щоб видалити пробку, що утворилася. Вирішити проблему можна за допомогою червоної цибулі: її змішують 4:1 зі спиртом (горілкою), і закапують у вухо по 2 краплі 2 рази на день.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь