На вихідних вогнеборці Чернігівщини ліквідували 8 пожеж

 

 

 

 

Упродовж минулих вихідних днів на території Чернігівської області виникло 8 пожеж, з яких 5 у житловому секторі громадян, 1 в природних екологічних системах, та 2 інші.

Їх причинами послужило: недолік конструкції, порушення правил монтажу та експлуатації нагрівальних печей і димарів, коротке замикання електромережі, підпал, необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

На щастя, ніхто з громадян не постраждав.

06 жовтня о 14:43 до Служби порятунку “101” у Менському районі надійшло повідомлення про пожежу двоповерхового житлового будинку, що по провулку Гоголя у районному центрі.
Оперативно на місце пригоди прибуло три відділення 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області та вогнеборці місцевої пожежної команди з с. Дягова.

На той момент вогонь охопив житловий будинок та перекинувся на господарчу споруду. Спільними діями підрозділів пожежу о 15:10 було локалізовано, а о 15:40 остаточно ліквідовано. Вогнеборці завадили розповсюдженню вогню на розташовані поруч сусідські 2 житлові будинки та господарчу споруду.
Причиною загоряння послужило коротке замикання електромережі. Вогнем знищено покрівлю, перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку, покрівлю господарчої будівлі на площі 25 кв.м.
До ліквідації пожежі залучалося 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.


Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного відношення до заходів пожежної безпеки. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь