Під час пожежі на Ніжинщині ледь не загинуло двоє людей

 

 

 

 

08 жовтня о 08:01 до Служби порятунку “101” у Носівському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що по вул. Набережній у районному центрі.
На місце події прибуло два відділення 17-го Державного пожежно-рятувального підрозділу У ДСНС України у Чернігівській області у складі 7 чоловік особового складу та двох одиниць спеціальної техніки.

На той момент в будівлі спостерігалося щільне задимлення. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору під час проведення розвідки й розгортання сил і засобів у задимленому помешканні виявили та вивели з небезпечної зони 58-річного господаря будинку та його 81-річну матір. О 08:10 пожежу було локалізовано, а о 08:30 остаточно ліквідовано.
Причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромереж.

Вогнем знищено 4 м.кв стіни та підлоги веранди, пошкоджено речі домашнього вжитку.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні у поводжені з вогнем, слідкуйте за справністю електричних приладів та електромереж. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки.

За інформацією Управління ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь