Ярмарок – комунальники готові: туалетні кабіни та контейнери для сміття розміщено

 

 

 

 

У суботу, 12 жовтня, відбудеться урочисте відкриття Ніжинського Покровського ярмарку-2019.  А вже відучора Гоголівська рясніє різним крамом, гостинно загукуючи покупців саме до своєї ятки.

Згідно зі статистикою по різним містам України, під час святкувань та після, сміття викидається в два, а то і в три рази більше, ніж у звичайні дні. Добре, коли люди “доносять” сміття до майданчиків по збору твердих побутових відходів, до урн, контейнерів для сміття.

Після святкувань Покрови Пресвятої Богородиці, Покровського ярмарку, Дня українського козацтва та Дня захисника України, Ніжин може перетворитись на суцільне брудне сміттєзвалище з купою порожніх пляшок, використаних пакетів, пластикового посуду, недопалків та інших відходів життєдіяльності людини.

Працівники КП «ВУКГ» згідно затвердженої схеми, уже розмістили в громадських місцях мобільні туалетні кабіни та 20 нових пластикових євроконтейнерів для збору сміття.

В центральній частині міста вже встановлено 10 великих та 10 малих контейнерів. Поряд з контейнерами для змішаного збирання сміття комунальниками буде встановлено 10 контейнерів для роздільного збору вторинної сировини по категоріям пластик, метал, папір, скло, з відповідним маркуванням та написами.

Тому, шановні мешканці та гості Ніжина, не допустіть перетворення Ніжина на величезний смітник. Подбайте про чистоту Ніжина, культуру та повагу до оточуючих!

За матеріалами “Унєніж”

http://www.mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь