На Чернігівщині планують побудувати житло для медпрацівників

 

 

 

 

У Мені вже до кінця цього року мають звести будинок для медичних працівників Менської центральної районної лікарні.

У райцентрі на Чернігівщині побудують будинок для медиків

Загалом два проекти, заявлені Менською райдержадміністрацією на конкурс Державного фонду регіонального розвитку, стали переможцями і фінансуватимуться за державний кошт, повідомляє Сусіди.City. Мова йде про будівництво шестиквартирного будинку для менських медиків та придбання комп’ютерного томографа для центральної райлікарні.

– Днями перший транш державних коштів наді­йшов на рахунок районної лікарні, – розповідає начальник фінансового управління Менської райдержадміністрації Оксана Булавка. – Завершена й конкурсна процедура по визначенню виконавця робіт.

За словами Оксани Булавки, у відкритих торгах взяли участь чотири будівельні компанії. Вартість заявлених пропозицій коливалась у межах 5,4–5,9 мільйона гривень. Переможцем торгів визначено ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК» з ціновою пропозицією 4,9 мільйона гривень.

Перший будинок для медиків, чотирьохквартирний, у Мені побудували 2015 року. До речі, тоді теж фінансування розпочалося у жовтні, а ключі від квартир медпрацівники отримали напередодні Нового року.

http://cntime.cn.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь