Більшість українців – проти відкриття ринку землі. А що скажуть ніжинці?

 

 

 

 

73% українців – проти відкриття ринку землі. Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного серед населення України від 18 років і старше методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) в період з 28 вересня по 1 жовтня поточного року.

Відповідь на запитання «Як ви ставитеся до запровадження продажу земель сільськогосподарського призначення?» є більш ніж переконливою: 73% респондентів не підтримують відкриття ринку чорноземів, лише 19% — за, 8% не змогли визначитися.

Як ви ставитеся до запровадження продажу земель сільськогосподарського призначення?

Результати голосування

Завантажується ... Завантажується ...

Ставлення до цього надважливого для України питання не має регіональних чи електоральних розбіжностей. На півдні нашої країни 74% виступає проти ринку землі, на заході –  72%, в центрі –  73% і на сході — 76%.

Запровадження обігу земель не підтримують у всіх вікових категоріях.  Так, серед аудиторії 18-35 років 65% опитуваних висловилися проти продажу чорноземів (26% — за, 9% –  не визначилися). Респонденти віком 36-50 років ще категоричніші –  серед цієї групи проти ринку землі виступають 73%. А у віковій категорії 51+ противників запровадження обігу чорноземів вже 80%.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь