У Ніжині заговорили про створення палацу спорту

 

 

 

 

У ході зустрічі з кращими спортсменами міста, які за останні два тижні стали чемпіонами Європи та світу, обговорили створення в Ніжині палацу спорту.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Читати по темі: Місту вже потрібен будинок для чемпіонів: зустріч з ніжинськими чемпіонами Європи та світу

Прозвучало зауваження, що в місті, де потужно і швидкими темпами розвивається спорт, нема єдиної спортивної бази. Для того ж, щоб тримати планку на такому високому рівні, мав би бути палац спорту, де проводились би міські, обласні та всеукраїнські змагання. Таким би чином і Ніжин показував би свій статус спортивного міста, і приймав на своїй території тисячі спортсменів.

Депутат Констянтин Смалій, озвучуючи пропозицію від спортсменів, зауважив, що варто було б хоча б почати роботу в цьому напрямку. Якщо ж реально оцінити бюджет міста, то спорудження будівлі або реставрація під палац спорту вже наявної в місті споруди може зайняти 5-7 років.

У свою чергу міський голова зазначив, що варто починати з проекту, а далі вже відштовхуватись від бюджету міста. Окрім того, можна не будувати палац спорту «з нуля», а реставрувати під нього спортивний комплекс «Зірочка» по вулиці Прилуцька, де вже є всі необхідні комунікації.

Та це лише плани, і наразі таких у влади міста не мало. Серед найбільш актуальних – будування сучасного басейну, перенос будинку культури, будування притулку для тварин.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь